Remiză între rivale

Data publicării:
derby
Episodul doi al derby-ului vestului la futsal s-a terminat nedecis. Autobergamo Deva și Informatica Timișoara au remizat, 2-2, la capătul unui meci în care și-au împărțit perioadele de dominare.

Startul meciului a aparținut gazdelor, împinse de la spate de o sală arhiplină. În minutul 5, căpitanul Devei, Cristian Matei, a preluat pe piept la marginea semicercului mic și l-a păcălit pe finlandezul Koivumaki, ieșit în întâmpinarea sa: 1-0. Timișoara a încercat să ofere o replică rapidă, însă Thiago Alcantara a trimis alături, din situație bună, un minut mai târziu, însă cea mai importantă șansă de egalare a Informaticii s-a consemnat în minutul 15, atunci când Autobergamo a acumulat cel de-al șaselea fault, iar timișorenii au beneficiat de o penalitate de la 10 metri. Execuția lui Slobodan Rajcevic a fost însă ghicită de fostul goalkeeper al Informaticii, Vlad Iancu, astfel că la pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Deva, 1-0.

Informatica a revenit mult mai hotărâtă de la cabine și a reușit egalarea în chiar primul minut al reprizei secunde. Savio Valadares a stopat elegant o pasă înaltă, venită de la Milos Simic, și l-a învins pe Vlad Iancu. Pe fondul unui joc mai bun al Informaticii, Deva a făcut 2-1 în minutul 35, atunci când Cristian Matei l-a găsit excelent pe Cristian Obadă, iar basarabeanul l-a fentat din preluare pe Koivumaki și a înscris.

Ultimu cuvânt de spus l-au avut însă vizitatorii, în minutul 38, când Rakic a închis tabela, după o pasă venită de la Rajcevic. Deva rămâne prima în clasament, cu un punct peste United Galați, în vreme ce Informatica ocupă locul 5, cu 20 de puncte, dar și un joc mai puțin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri