Rochii Felba, pe covorul roșu

Data publicării:
rochii oscar

Dintr-un mic atelier din Arad direct la Holywood , pe covorul roşu de la Premile Oscar. Vorbim despre o ținută de gală creată de o româncă. Actrița şi regizoare Tamara Henry a purtat o rochie a Monei Felba, un designer cunoscut, din Arad. Este cea de a patra oară când actrița de la Hollywood poartă o creație a semnată de designerului arădean.

"Salutări la toată lumea din România, transmit mulțumirile mele călduroase pentru Felba, pentru această minunată creație, priviți, sărbătorind a nouăzecea ediție a premiilor Oscar. Mulțumesc Felba" - Tamara Henry.

Rochia purtată de actrița Tamara pe covorul roșu a fost creată în mai puțin de o săptămână.

"Rochia din acest an e o rochie mai inedită, partea aceasta este o salopetă mulată pe corp, un model foarte îndrăzneț, practic pentru Oscar, și parte aceasta este o rochiță gen flamenco", povestește Mona Felba, designer.

 "Are așa mare încredere, că rochia ajunge întotdeauna cu câteva zile poate chiar înainte de Oscar, și ea o poarta întotdeauna cu mândrie și cu plăcere", a declarat Mona Felba, designer.

Designerul arădean Mona Felba o îmbracă pentru al patrulea an la rând pe actrița Tamara Henry pentru Oscar. Creatoarea şi-a început colaborarea cu vedeta americană după ce logodnicul ei, regizorul de filme documentare Steven Barber, i-a propus Monei Felba o colaborare în 2014.

redactor: Laura Vieru/ operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri