România, pe primul loc la Campionatele Mondiale de Ashihara

Data publicării:
ASHIHARA

România a câştigat 21 de medalii de aur, 14 de argint şi 25 de bronz la Campionatele Mondiale de Ashihara, care s-au desfăşurat la Braşov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi".

La competiţia internaţională au participat peste de 300 de sportivi din 20 de ţări, iar România s-a clasat pe primul loc la clasamentul pe naţiuni după numărul medaliilor primite, fiind urmată de Rusia şi Danemarca.

Titlul pentru cea mai buna performanţă în cadrul evenimentului l-a primit Petre Bulgaru, cel care a câştigat medalia de aur la kumite seniori-90 kg şi şi-a păstrat astfel titlul de campion mondial. Evenimentul a cuprins campionatul de kata, pe echipe şi individual şi campionatul de kumite cu următoarele diviziuni: cadeţi, juniori, seniori şi veterani, la ambele concurând şi sportivi din România.

Evenimentul a fost organizat pentru a doua oară la Braşov, după Campionatele Mondiale din 2013 şi a marcat împlinirea a 30 de ani de când Ashihara Karate este reprezentanta artelor marţiale în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri