Sari la conținut

S-au trezit: mai vor întăriri

ACS Poli joacă astăzi în Gruia, derby-ul codașelor cu ASA Tg. Mureș și Ionuț Popa acuză accidentările în lanț. Tehnicianul bănățenilor a spus că le-a mai cerut aducerea a doi jucători celor din conducere după remiza dezamăgitoare cu Gaz Metan.

ACS Poli abordează meciul cu ASA Târgu Mureș, de mâine, de la Cluj, cu noi probleme de lot. Cătălin Doman și Alin Șeroni absentează, din cauza cumului de cartonașe galbene. Cei doi se adaugă pe lista lungă de indisponibili. În aceste condiții, Ionuț Popa, cere întăriri, un fundaș și un mijlocaș central.

„Lotul echipei noastre este în suferință la ora actuală, cu trei jucători accidentați de mai multă vreme: Poparadu, Mailat și Scutaru. Rămân la ideea că ne mai trebuie niște jucători că altfel problema devine din una grea - cum e acum - una foarte grea”, recunoaște Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor.

Tehnicianul alb-violeților este în continuare supărat pe modul în care au abordat elevii săi partida cu Gaz Metan Mediaș și așteaptă o schimbare radicală de atitudine în duelul cu ultima clasată.

„Aștept de la echipă o altă mobilizare, o altă determinare față de jocul cu Mediaș în care am impresia că jucătorii se dădeau de dinainte înivingători. Mergem acolo să jucăm și dacă am obține măcar un rezultat de egalitate eu zic că ar fi, în condițiile date, un lucru bun”, continuă Popa.

Derby-ul suferinței are loc mâine, de la ora 20:00. Întâlnirea de pe „Dr. Constantin Rădulescu” va putea fi urmărită în direct la Digisport 1.