Satisfăcuți doar pe jumătate

Data publicării:
sport3

UTA Arad a pierdut penultimul test de verificare dinaintea reluării ligii secunde. Alb-roșii au cedat, 0-2, în fața liderului Ligii a IV-a din Arad, Crișul Chișineu-Criș, într-un meci în care Cristi Todea s-a bazat mai mult pe juniorii din lot.

”Cel mai important lucru e că nu am avut accidentați, am tot lotul la dispoziție. A fost un antrenament bun, cu o primă repriză mai bună decât a doua, cu un adversar peste nivelul ligii în care evoluează”, a declarat Cristian Todea, antrenor UTA Arad.

Arădenii mai au programat un amical, sâmbătă, împotriva maghiarilor de la Békéscsaba, o repetiție generală, după care staff-ul alb-roșu va definitiva lotul cu care va relua întrecerea în liga secundă. În principiu, UTA nu va mai consfinți nicio înțelegere față de cele existente deja.

”Ne bazăm pe jucătorii avuți la dispoziție. Eu zic că avem un lot echilibrat cu care putem aborda cu încredere începutul returului de campionat”, a declarat Cristian Todea, antrenor UTA Arad.

Opt partide de verificare a susținut UTA după întoarcerea din cantonament. Arădenii au adunat 4 victorii, 3 înfrângeri și o remiză. Campionatul Ligii a doua se reia pe 24 februarie, când alb-roșii vor primi vizita celor de la Academica Clinceni.

redactor: Claudiu Sav/ operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri