Se accentuează criza

Data publicării:
sport1

Visul celor de la Poli Iaşi de a prinde un loc de play-off devine din ce în ce mai aproape de realitate, în urma succesului de la Timișoara, cu 2-1. Moldovenii au schimbat rapid tabela, prin Platini, în minutul 11, pentru ca Andrei Cristea să mărească avantajul un sfert de oră mai târziu. Același Cristea putea închide tabela în minutul 59, dar a șutat pe lângă. Oaspeții au tremurat pe final după ce Roman a obținut un penalty în minutul 87 - transformat de Vaşvari.

”Suntem încrezători că putem ajunge în play-off. Eu cred că merităm, am început o muncă asiduă, am încercat să scoatem maxim din fiecare joc, cred că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Flavius Stoican, antrenor CSM Poli Iaşi.

”Nu ne aflăm în cea mai bună perioadă. Nu fac nici un reproș cuiva, dar e clar că aici s-au pierdut foarte multe momente”, a declarat Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timişoara.

Ieșenii sunt la mâna lor pentru a intra în play-off. În ultima etapă vor juca pe teren propriu cu una dintre contracandidate, Viitorul.

redactor: Claudiu Sav

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri