Spitalul regional, o promisiune de campanie

Data publicării:
spital
Construirea unui spital regional la Timişoara se dovedeşte a fi doar o promisiune de campanie. Deşi în programul de guvernare s-a promis realizarea unui astfel de obiectiv în oraşul de pe Bega, Ministerul Sănătăţii a trimis primăriei o hârtie prin care îi înştiinţează pe edili că Timişoara nu apare pe lista investiţiilor.

"În acordul de parteneriat 2014-2020 au fost cuprinse 3 spitale regionale de urgenţă... ura... ne bucurăm. Ia să le vedem. La Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova. Hopa! Păi Timişoara unde e?! Timişoara e capitala unei vaste regiuni, nu e prioritară?!", s-a întrebat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Guvernanţii au mai transmis autorităţilor din Timişoara că există posibilitatea ca într-o etapă viitoare să se finanaţeze un astfel de obiectiv şi în oraşul de Bega. Nevoia este mare, pentru că unităţile sanitare de aici deservec toată regiunea de vest şi primesc pacienţi şi din Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara. Doar la Spitalul Judeţean din capitala Banatului, anul trecut, au fost internaţi 13.500 de pacienţi din afara judeţului Timiş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri