Strada Popa Şapcă, închisă până în septembrie

Data publicării:
trafic
Aglomeraţie în trafic în Timişoara în această dimineaţă. O importantă arteră a fost închisă complet circulaţiei. Strada, oricum aglomerată, face legătura dintre nordul şi centrul oraşului şi odată cu închiderea ei şoferii au fost nevoiţi să folosească rute alternative. S-a circulat în coloană toată dimineaţa.

Aşa s-a circulat luni dimineaţă în Timişoara în preajma centrului oraşului. Totul, după ce strada Popa Şapcă a fost închisă.

"Această stradă este cea mia scurtă legătură între nordul şi centrul oraşului. De acum, şoferii nu mai au voie să circule pe aici. Şoseua va sta închisă toată vara, până în septembrie" - Caterina Ledrer, reporter Digi24 Timişoara.

Aşa că şoferii sunt nevoiţi să folosească rute alternative. Una dintre ele este pe Calea Aradului, iar o alta, pe strada Badder şi în continuare pe bulevardul Take Ionescu. Un ocol care înseamnă pierdere de timp şi consum în plus de carburant.

Nemulţumiţi sunt şi cei care au serviciul pe strada Popa Şapcă.

Autorităţile locale spun că închiderea străzii este necesară pentru că astfel lucrările vor putea fi finalizate mai devreme.

„Având în vedere lucrările care se realizează pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă, s-a aprobat, de către Comisia de Circulaţie, închiderea traficului rutier începând din data de 8.05.2017, de la ora 8, până la data de 15.09.2017. Traficul rutier va fi închis pe toată lungimea străzii Popa Şapcă pe ambele sensuri de mers, precum şi pe un tronson din bd. Antenei", se arată în comunicatul Primăriei Timişoara.

Lucrările de lărgire a străzii şi a pasajului Popa Şapcă la 4 benzi au început în mai 2016 şi nu vor fi gata decât în primăvara anului viitor. Investiţia se ridică la 24 de milioane de lei şi este acoperită integral de bugetul local.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri