Sari la conținut

Succes clar în primul amical

Întoarsă din cantonamentul de la Poiana Brașov, ACS Poli au jucat împotriva celor de la Național Sebiș pe o suprafață sintetică. Alb-violeții s-au impus cu 3-0, grație reușitelor semnate de juniorul Bârnoi, respectiv Artean și Drăghici. Ionuț Popa a trimis în teren două echipe diferite în fiecare repriză, ultimele 45 de minute fiind dedicate, în mare, titularilor. Pentru ACS Poli a debutat și singurul transfer de până acum, croatul Iosip Šoljić - un jucător în vârstă de 29 de ani adus să suplinească golul lăsat după plecarea lui Fernando Llorente. Ultima dată la NK Inter Zaprešić, Šoljić este al doilea croat din lotul timișorenilor, după Leo Novak.

„Poli este un club cu tradiție, au jucat împotriva lui Dinamo Zagreb în urmă cu câțiva ani, în Liga Campionilor, îmi amintesc acel meci. Cunosc câțiva jucători de aici, Leo Novak, pe care îl cunosc din Croația și sper că vom reuși să ne menținem în prima ligă”, explică Iosip Šoljić, noul transfer al celor de la ACS Poli Timișoara.

„Noi am testat mai mulți jucători, vom încerca să aducem jucători care să vină direct ca titulari pe posturile deficitare sau pe cele rămase libere. Ne-am oprit la Šoljić, sperăm să fie o achiziție bună”, a declarat și Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

Alb-violeții susțin că sunt gata de restartul sezonului, însă Popa avertiează, din nou, asupra stării terenurilor, în această perioadă.

„Există riscuri de accidentări și noi ne punem semne de întrebare vizavi de terenurile tari, pentru că am deja câteva probleme cu câțiva jucători. Doman nu a jucat astăzi, Poparadu, Scutaru, jucători care au probleme musculare din cauza antrenamentelor făcute pe teren tare”, a adăugat Popa.

Timișorenii mai au programate încă 4 jocuri de verificare, toate în afara Timișoarei. Primul, mâine, în Serbia, împotriva celor de la Spartak Subotica.

Pe aceeași temă