Succes clar, în zadar

Data publicării:
aradencele

FCC ICIM Arad a încheiat sezonul regular cu cea mai clară victorie a stagiunii, 83-53, cu ultima clasată, Sirius Târgu Mureş. În ciuda succesului, arădencele au ratat prezența în grupa locurilor 1-5, după ce liderul Sepsi Sfântu Gheorghe s-a înclinat în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca - prima înfrângere din acest sezon.

”Am fost concentrate. Nu ne-a păsat atât de mult de rezultatele din spatele nostru. Am jucat atât de bine din primul, până în ultimul minut. Când vezi rezultatele, este ca un antrenament bun pentru noi”, a declarat Brankica Hadzovic, FCC ICIM Arad.

După startul avut, cu șase eșecuri în primele șase etape eu zic că echipa se află pe un loc rezonabil, în momentul de fată. Mergem în a doua grupă valorică, vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri, iar în play-off se schimbă deja lucrurile”, a declarat Marcel Urban, președintele FCC ICIM Arad.

Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare a jocului cu mureșencele, cu 15 puncte, urmată de Tavic și Coker cu câte 12 puncte. Cele două formații se vor reîntâlni la turneul grupei 6-9, programat în perioada 16-18 martie. Până atunci, FCC ICIM Arad va juca la Final 8-ul Cupei, împotriva CSBT Alexandria.

redactor: Claudiu Sav/ operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri