Tandia continuă la Sepsi

Data publicării:
SEPSI

Sepsi Sf. Gheroghe a început pregătirile din 2019 la baza proprie sub comanda antrenorului Eugen Neagoe.

Tehnicianul oltean are lotul complet încă de la prima şedinţă, singurul absent fiind Daisuke Sato, pentru că filipinezul a fost convocat în acestă perioadă la echipa naţională. În schimb la pregătiri se află Ibrahima Tandia, francezul de origine maliană fiind subiectul mai multor zvonuri privind un eventual transfer al său la FCSB.

"Din punctul meu de vedere nu s-a pus problema absolut deloc, el este jucătorul nostru. Este un jucător valoros, ca mulţi alţii din echipă, dar Tandia este din prima zi la antrenament, se pregăteşte, este liniştiti şi se simte foarte bine aici", Eugen Neagoe - antrenor Sepsi Sf. Gheorghe.

Fotbaliştii de la Sepsi Sf. Gheorghe efectuează în aceste zile vizita mediacală iar de joi vor pleca în Turcia pentru un cantonament de 15 zile. În acest timp sunt programate şi cinci partide de pregătire. Prima partidă este cel de duminică contra celor de la Sivasspor. Primul transfer al celor de la Sepsi din acestă iarnă Ar putea fi mijlocaşul Nicolae Carnat. Fotbalistul crescut la academia celor de la Wolverhampton a evoluat în prima parte a campionatului la Dunărea Calarasi.

 

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Ionut Tenie >

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri