Sari la conținut

Tehnica militară, în mijlocul studenților

Arme, aparatură de comunicații, de parașutare sau cercetare și supraveghere montană expuse la Universitatea de Vest din Timișoara. Studenții au făcut cunoștință cu tehnica militară chiar prin intermediul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal".

O parte din armamentul și tehnica militară folosite în teatrele de operații din întreaga lume a fost joi pe mâinile studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Soldații Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal" au fost cei care le-au făcut cunoștință studenților cu echipamentele militare.

"Avem armament și tehnică militară din cadrul brigăzii, de la toate batalioanele din subordine. Echipamente de alpinism, de parașutare, stații radio, armament de diferite calibre și diferite tipuri", a declarat Marcel Pop, maior Brigada 18 Cercetare Supraveghere "Decebal".

Expoziția din holul Universității de Vest din Timișoara, face parte din seria de evenimente organizate în mai multe orașe din ţară, cu ocazia împlinirii a 14 de ani de la intrarea României în NATO.

reporter: Alexandra Marian/ operator: Dan Șoșdean