Timișoara, centru modern de tratare a cancerului

Data publicării:
oncologie

Timișoara a fost, timp de 4 zile, locul de întâlnire a medicilor oncologi din toată țara. Peste 200 de specialiști au venit în orașul de pe Bega ca să învețe de la specialiștii OncoHelp ultimele tehnici în imunologie, ramură care ajută la tratarea cancerului.

”Ne-am pregătit, unii dintre noi acum 20 - 30 de ani, când lucrurile erau foarte diferite şi fiecare medic trebuie să învețe până la sfârâitul carierei lucruri noi, iar oncologia în mod particular este o zonă în care lucrurile se schimbă mult mai rapid decât alte specialități şi de aceea este zona cu cele mai mari cerințe”, a declarat  Şerban Negru, conf.dr. , medic primar oncolog.

Oncohelp a fost printre primele centre din țară dedicate tratamentului cancerului. În cei aproape 13 ani de activitate, aici au fost tratați aproape 150.000 de pacienți. OncoHelp beneficiază şi de un spital pentru bolnavii care au nevoie de internare, iar din anul 2015 a fost deschis şi centrul de radioterapie care oferă tratament cu cele mai moderne echipamente.

reporter: Caterina Ledrer/ operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri