Trimişi în judecată pentru corupţie

Data publicării:
politie sinaia

Fostul şef al Poliţiei Sinaia a fost trimis în judecată de către DNA alături de un alt ofiţer de poliţie din subordinea sa şi de un om de afaceri, pentru infracţiuni de corupţie.

politie sinaia

Comisarul şef Marin Tudorică este acuzat că i-a promis omului de afaceri că va interveni în caz ca firmele sale ar fi controlate, iar drept răsplată, a primit autoturism de lux în proprietate, iar o altă limuzină i-a fost dată, gratuit, în folosinţă. Fostul poliţist este acuzat de două fapte de trafic de influenţă, efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia şi fals în declaraţii.

Procurorii susţin că Marin Tudorică i-a spus omului de afaceri ca are influență asupra unor funcționari publici ce ar fi putut să fie însărcinați cu efectuarea unor controale la firma acestuia și a promis că îi va determina pe aceștia să nu ia măsurile legale ce ar împiedica activitatea evazionistă derulată de către acesta din urmă. În primăvara acestui an, şeful poliţiei din Sinaia a fost arestat preventiv, iar acum este cercetat sub control judiciar. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Prahova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri