Sari la conținut

Un nou episod din povestea campionilor

După ce în urmă cu câteva sezoane, Timișoara Saracens a lansat un catalog unic la momentul acela, „The Knot" (Nodul), acum clubul de top din rugby-ul românesc vine cu un nou album de excepție. „The Journey" (Călătoria) prezintă drumul parcurs de campioni în ultimii ani.

„Catalogul reprezintă călătoria duală a băieților de la Timișoara Saracens atât în viața sportivă de rugbist, cât și în Timișoara Culturală”, povestește Liana Marin, realizatorul catalogului.

„Una din valorile acestei echipe este identificarea cu orașul în care ne desfășurăm activitatea. Și din această perspectivă am și gândit tematica în care jucătorii împreună cu orașul sunt un tot unitar”, completează Dușan Filipaș, vicepreședintele grupării campioană.

Staff-ul tehnic și jucătorii au fost fotografiați în mai multe locații importante din Timișoara, în strânsă legătură cu ceea modul în care își aleg să își petreacă timpul liber. Este și cazul neozeelandezului Edmund Aholelei, sosit anul trecut în capitala Banatului și care pentru ședința foto a schimbat mingea ovală cu... vioara.

„A fost pentru prima dată când am atins o vioară și pentru prima dată când am stat alături de o orchestră. Asculți acest gen de muzică? Da, cu atât mai mult cu cât am copii și încerc să îi învăț și pe ei să asculte, pentru a se relaxa”, admite neozeelandezul Edmund Aholelei.

Catalogul de prezentare al campionilor a fost împărțit și adversarilor din Challenge Cup și reprezintă un proiect unic în sportul timișorean.