Un ultim test, tot cu o echipă din Serbia

Data publicării:
test dynamik
BC Timișoara intră pe linie dreaptă, înaintea startului noului sezon. Bănățenii dispută mâine ultimul amical, cu Dynamik Belgrad, la Sala Constantin Jude. Primul joc oficial are loc la începutul săptămânii viitoare, cu UBT Cluj-Napoca, principala favorită la titlul.

Baschet Club Timișoara joacă mâine ultimul meci de verificare înainte de startul sezonului oficial. Violeții întâlnesc echipa sârbă Dynamic Belgrad, la sala Constantin Jude, de la ora 18,30. Timișorenii au șase victorii și o înfrângere în partidele amicale jucate până acum.

„Cu această energie și abordare sunt foarte satisfăcut. Dacă vom continua în felul acesta sunt sigur că vom face o treabă bună aici”, spune Nenad Mandic, antrenorul timișorenilor.

Campionatul începe luni pentru echipa lui Mandic, cu un meci acasă împotriva deținătoarei Cupei României, U BT Cluj. Partida va începe la ora 18,00 și va putea fi urmărită, în direct, la Digisport.

„Este și șansa noastră de a dovedi că orice echipă care ar veni la Timișoara trebuie să fie pregătită, la Timișoara nu se câștigă ușor. Va trebui să ne pregătim în detaliu, mai ales să avem grijă de trio-ul lor ofensiv, Dykes-Adamovic-Moldoveanu”, explică Octavian Popa Calotă.

„Lumea să aibă răbdare, pentru că echipa va arăta bine. Dar ne mai trebuie timp, vă dați seama. Din cele 2 luni de când s-a reunit echipa, practic, o lună a fost pregătire fizică, prea puțin cu mingea. Am văzut greșeli la acest turneu – Cupa Timișoara – și înainte de turneu, dar se vor remedia pe parcurs”, admite și Ilie Trițoiu, managerul general al clubului.

„Sigur, niciodată nu ai timp suficient pentru a repara toate lucrurile, poate doar la finalul campionatului ptuem spune asta. Dar sper să fim bine pregătiți pentru meciul cu Clujul, din prima etapă”, completează Mandic.

Obiectivul „leilor” în acest sezon este calificarea în play-off-ul Lig

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri