UTA dă golgheterul ligii secunde

Data publicării:
petre
Adrian Petre a fost în atenția mai multor cluburi din țară și din străinătate, în iarnă, după parcursul excelent din prima parte a campionatului, când a punctat de 18 ori. Vârful de 19 ani al UTA-ei a izbutit în victoria cu Metalul Reșița o triplă care l-a propulsat în fruntea ierarhiei marcatorilor, peste Attila Hadnagy, de la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Înscriu cât de mult pot, nu mă feresc de goluri, îmi place foarte mult să marchez și sper să o țin tot așa”, spune Adrian Petre.

„Știa foarte clar că trebuie să se pregătească bine, să continue pe aceeași linie. A reușit să înscrie acum trei goluri și ăsta e un lucru pozitiv și pentru el, pentru că în ultimele meciuri nu a marcat și e foarte important că i-a crescut și moralul”, a precizat și Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

Cel mai bun marcator al ligii secunde își dorește să promoveze, la finele sezonului, cu UTA în prima ligă și crede că, desi nu va fi ușor, formația alb-roșie va reveni în elită du mai bine de 10 ani.

„Luăm fiecare meci în parte, cum a spus și mister, sunt foarte importante toate meciurile. Trebuie să dăm sută la sută în fiecare meci și doar așa putem, pas cu pas, să promovăm”, a adăugat Petre.

UTA își continuă drumul în liga secundă vineri, de la ora 18:00, când va evolua în deplasare pe terenul celor de la CS Mivoeni, într-un meci care va putea fi urmărit, în direct, la Digisport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri