Sari la conținut

UVT Agroland Timişoara - CSM Lugoj, 3-0

UVT Agroland a obținut o victorie de palmares, în derbiul Banatului din Divizia A1 de volei feminin, la ultima reprezentație pe teren propriu din actuala stagiune. Timișorencele au trecut de CSM Lugoj cu 3-0, la fel ca la precedentele trei partide jucate în acest campionat. Gazdele s-au impus la 21, 19 şi 16 şi au bifat astfel a 15-a victorie a sezonului.

”Un derby pe care îl tot așteptăm, în care ne-am tot întâlnit. L-am apreciat, l-am respectat. Chiar dacă rivalitatea se simte pe teren, în exteriorul terenului e o relație frumoasă şi sper să rămână aşa”, a declarat Bogdan Paul, antrenor UVT Agroland Timişoara.

”Nu este un derby al orgoliilor, ci un derby al valorilor. Pentru că până la urmă, în ultimii ani, nu s-a mai întâmplat ca din Banat să vină două echipe în primele şase ale ţării, într-o zonă a voleiului care e foarte ridicată din punct de vedere performanţial”, a spus Dan Brudiu, președintele secției de volei CSM Lugoj.

Pentru fete mai urmează câte un ultim meci oficial; lugojencele evoluează acasă cu Știința Bacău, iar timișorencele în deplasare, pe terenul noii campioane, CSM București.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Petcu