Victoria cu liderul, un „restart"

Data publicării:
info restart
După un început modest de campionat, Informatica Timișoara și-a reintrat în ritm. Bănățenii nu au mai pierdut de șase jocuri, timp în care au adunat cinci succese și o remiză și sunt din nou cu gândul la primul joc. Violeții văd în victoria cu liderul United Galați un adevărat „restart".

„Într-adevăr, vrem să redevenim echipa de anul trecut. Cred că avem un lot mult mai puternic decât sezonul precedent, dar trebuie să ne regăsim cu toții, să fim mai modești uneori, să plecăm capul și să muncim mai mult. Nu ne-am ridicat la nivelul la care se aștepta toată lumea... vina îmi aparține, pentru că sunt antrenor, dar cu toții trebuie să facem mai mult”, explică Robert Lupu, antrenor-jucător al Informaticii.

Timișorenii mai au de disputat două partide din turul campionatului. Restanța cu Cityus Târgu Mureș și meciul din ultima rundă, din weekend, cu Muncitorul Reșița. Staff-ul și jucătorii se gândesc însă mai mult la returul cu Autobergamo Deva, care va avea loc pe 20 sau 21 noiembrie și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 1.

„Dacă vom obține un rezultat bun la Deva, putem spera la locul 1 sau 2, trebuie să câștigăm la Deva la goluri diferență vom avea o șansă bună de a termina primii. Sunt însă meciuri foarte grele și MUSCĂ obiectivul nostru e, la cum am început, să terminăm în primele două”, spune Lupu.

Informatica Timișoara ocupă, momentan locul patru în clasament, cu 16 puncte, dar cu un joc în minus față de United Galați, Autobergamo Deva și Dunărea Călărași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri