Victorie cu gust amar

Data publicării:
informatica
Informatica Timișoara a obținut o victorie extrem de importantă, în fața revelației acestui sezon, Dunărea Călărași. Bănățenii s-au impus cu 3-2 în sala „Constantin Jude", după ce vizitatorii au condus cu 2-1 la pauză.

Dunărea a deschis scorul în minutul 7, prin Vârlan, la o neatenție a defensivei timișorene. Informatica a restabilit egalitatea în minutul 17, prin noul căpitan, Slobodan Rajcevic, cu un șut din vole, de la distanță. Oaspeții și-au continuat însă evoluția bună și au intrat în avantaj la vestiare: antrenorul-jucător al oaspeților, Marian Șotârcă, a punctat din pasa lui Krstic, cu un minut înaintea pauzei. Informatica a revenit mult mai decisă de la cabine și, pe fondul unei mai bune organizări tactice, a întors soarta jocului. Cele două goluri ale timișorenilor din mitanul secund au fost semnate de Savio Valadares, care a punctat la zece secunde de la reluare și apoi în minutul 34.

Victoria timișorenilor a fost umbrită de incidentele din finalul partidei, pornite de pe banca gazdelor. Cu zece secunde rămase pe cronometru, portarul de rezervă al Informaticii, Vasile Giurcanu, a sărit de pe bancă în teren pentru a opri un atac al Călărașiului, gest pentru care a văzut doar cartonașul galben.

„Este total lipsit de fair-play, dacă noi vrem să avem respect, trebuie să oferim respect. Astăzi, Timișoara nu ne-a respectat, dar nu cred că o să rămână așa, Cel de Sus o să aibă grijă de toți”, a spus, la final, Marian Șotârcă, antrenor-jucător la Dunărea Călărași.

„Nu a fost ideea mea a fost nebunia unui portar, nouă ne-a prins bine, dar nu sunt de acord cu aceste lucruri, eu vreau să joc în teren”, a replicat Robert Lupu, antrenor-jucător la Informatica Timișoara.

Informatica urcă pe 4, cu 23 de puncte, cinci mai puțin decât liderul United Galați, care are însă un meci în plus față de Autobergamo Deva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri