Sari la conținut

Victorii la zero, cu adversare din liga a III-a

ACS Poli Timişoara a disputat primele teste de la revenirea din cantonament, susținute în compania divizionarelor terțe ACS Ghiroda şi Naţional Sebiş. Prim-divizionara s-a impus cu 1-0 în amicalul cu ghirodenii, după un meci în care unicul gol a venit de la juniorul Lucian Oprea. 24 de ore mai târziu, băieții lui Ionuţ Popa au câştigat şi la Sebiş, cu 4-0, după golurile lui Bîrnoi, Popovici, Zaluschi şi Drăghici. În ambele partide Popa a văzut la joc şi strănierii sosiți în probe, dar nu este pe deplin satisfăcut.

”Nu pot să trag o concluzie deosebită, pentru că adversarul nu a fost pe măsură. Toţi s-au apărat, mai aștept să îi văd şi în celelalte jocuri”, a declarat Ionuț Popa, antrenor ACS Poli Timişoara.

Tehnicianul de 64 de ani s-a arătat nemulțumit de modul în care a decurs pregătirea pentru echipa sa, în ideea în care mai mulți jucători s-au accidentat.

”Eu consider o pregătire bună atunci când 70-80 la sută din jucătorii lotului duc toate antrenamentele la bun sfârșit. Ori la noi, doar 8 jucători au făcut acest lucru. Au lipsit o serie de jucători la 1-2-3-4 antrenamente”, a declarat Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara.

De altfel, antrenorul alb-violeţilor nu a ratat şansa de a sublinia, încă o dată, că mai are nevoie de întăriri.

”Mai vreau un mijlocaș şi un atacant. (reporter: Aveţi variante?) Avem piste, dar nu depinde numai de mine, depinde şi de conducere. În sensul în care putem să îi aducem, pentru că şi ei caută să aducă jucători la cerințele mele, dar sper să putem, pentru că ştiţi foarte bine care e situaţia la Poli”, a spus Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara.

ACS Poli intră din nou la joc, miercuri, la Sibiu, în compania celor de la FC Hermannstadt.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Mihai Pop