Sari la conținut

Vor să elimine greșelile din defensivă

Deși au cedat în primul meci din play-off, bănățenii nu își pierd încrederea și vor să obțină un success în cel de-al doilea joc, de mâine. Tudor Costescu, antrenorul timișorenilor speră ca elevii săi să fi învățat din erorile comise, în special în defensivă, și să egaleze situația, după următorul joc.

"Problema mare a fost în apărare, de fapt. Faptul că am stat să atacăm zona cinci la cinci, vreo opt minute, se datorează doar faptului că nu ne-am apărat foarte bine. Sper să nu se mai repete, băieții știu ce s-a întâmplat, am avut și în vestiar o discuție scurtă", spune Tudor Costescu.

Cele două echipe au o zi de pauză până la meciul doi, însă ambii tehnicieni sunt convinși că seria dintre Oradea și Timișoara nu se va termina după doar trei confruntări.

"Eu cred că seria încă se joacă, e doar un prim meci. Contează să ne recuperăm foarte repede și să abordăm și meciul al doilea cu aceeași atitudine și energie. O să facem tot ce putem să nu se termine în 3 meciuri, având în vedere că l-am pierdut pe primul", continuă Costescu.

"Este doar un prim pas, doar că acest prim pas nu are nicio relevanță dacă nu vor fi 3 pași făcuți. Noi trebuie să rămânem foarte concentrate, focusați, atenți pe ce avem de făcut, îmi doresc foarte tare să câștigăm următorul meci", este de părere şi Cristian Achim, tehnicianul gazdelor.

Meciul doi al sferturilor de finală are loc mâine, de la ora 18 și va putea fi urmărit, în direct la Digisport 3. De săptămâna viitoare, seria se va muta în sala „Constantin Jude".