Dan Puric: „Este o perioadă în care vorba s-a transformat în vorbărie, în talk-show”

Data publicării:
0103puric-52274

Dan Puric crede că media are încă un rol foarte important în România. „Media are un rol major pentru că media e o forță, chiar a patra, să zicem așa, în social, numai ca ea a fost confiscată și pusă pe planul acesta de rating și de piață anarhică și, de dragul ratingului, ea se vulgarizează. Este de tip mimetic, merge pe modelul străin, american, numai că ei acolo au și posibilitatea de a întreține calitatea, noi am luat de la americani numai partea aceasta de populism”, spune actorul.

Să ai valori, să le cultivi şi să le dai mai departe. Aceasta este atitudinea potrivită pentru a face televiziune de calitate. Digi24 şi-a asumat acest comportament şi a inspirat un tip de media uitat în România: informat, echilibrat, corect.

Valoarea face parte din fiziologia morală și spirituală a unui neam, fără ea, nu există, ce ne-am face noi fără valori? Este un lucru organic, un om fără valoare este ca un om fără sănătate. Personalitățile care cultivau aceste valori au murit. Au murit pe la Aiud, pe la Gherla, pe la Pitești, nu mai sunt”, mai spus Dan Puric.

Însă dorinţa lucrului bine făcut nu a murit. Dimpotrivă. Jurnaliștii Digi24 cred în comunicarea onestă. „E o perioadă în care vorba s-a transformat în vorbărie, în talk-show, adevărul nu se află din vorbărie, se află atât cât se poate afla el din legăturile acestea mult mai oneste și cinstite sufletește, dar nu se mai poartă cinstea. Se poartă avantajul”, este de părere actorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri