Digi24, rețeta succesului stațiilor locale

Data publicării:
echipa 20digi24 20timisoara-50387

Anul 2012 s-a dovedit a fi unul plin în evenimente și pentru Digi24 care, din luna iunie până în decembrie, a lansat șase stații locale. Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Craiova și Brașov sunt orașele unde, din 2012, telespectatorii au la îndemână alternativa unei televiziuni de știri performante.

Primarul Oradei, Ilie Bolojan | Digi24
Lansare Digi24 Craiova | Digi24
Gianina Munteanu, Digi24 Iași | Digi24
Echipa Digi24 Iași | Digi24
Lansare Digi24 Oradea | Digi24
Cristina Popescu, manager al stațiilor locale Digi24 | Digi24
Lansare Digi24 Craiova | Digi24

Cu peste 240 de angajați, de la reporteri la operatori, editori montaj, producători sau stilisti, stațiile locale Digi24 din întreaga țară au fost primite cu brațele deschise atât de autoritățile locale cât și de către ieșeni, timișoreni, orădeni, constănțeni, craioveni și brașoveni.

În prezent cele 6 stații locale Digi24 acoperă, cu emisia lor, 70% din suprafața României și aduc, 24 de ore din 24, informații și emisiuni de maxim interes local și regional.

Primul pas, Iași

Fostă capitală a României, Iașiul, a fost primul oraș din care a pornit expansiunea Digi24 în întreaga țară. La început de vară, în dulcele târg al Ieșilor, Elena Troia și Andra Petrescu spuneau bun găsit telespectatorilor Digi24 Iași. „Recrutat in Iași”, „Turist acasă”, „Divizia Locală” sau „Vocile Iașiului” aveau să fie primele emisiuni cu specific local şi regional din rețeaua Digi24.

Extinderea rețelei știrilor corecte, echidistante și care își doresc să informeze telespectatorii a continuat cu Digi24 Timișoara. „Principalele noastre atuuri sunt reporterii și realizatorii care vor produce jurnalele de știri și emisiunile Digi24 Timișoara, dotarea tehnică de care dispunem și infrastructura oferite de compania RCS&RDS”, spunea Bujor Popa, producător general, la momentul deschiderii stației din orașul de pe Bega.

A fost apoi rândul Oradei să intre în familia Digi24. Cu un colectiv de profesioniști, cu cea mai bună dotare tehnică și cu emisiuni și știri de interes local si regional stația locală Digi24 din orașul de pe Criș a devenit un etalon al calității.

În septembrie 2012 constanțenii aveau să vadă și ei ce înseamnă să ai acces la știri corecte și echidistante de la tine din oraș și județ. De informațiile oferite de stația Digi24 Constanța s-au bucurat și călărășenii, ialomițenii și tulcenii.

Finele anului 2012 a fost unul în forță pentru Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD. Digi24 Craiova își începea emisia și primea, la petrecerea inaugurală, binecuvântarea IPS Irineu, Mitropolit al Olteniei. Cea de-a cincea stație locală le aduce, zi de zi, oltenilor, știri locale și emisiuni care să îi ajute să își facă o perspectivă cât mai corectă asupra realității ce îi înconjoară.

Cu doar o săptămână înaintea sărbătorilor de iarnă, în poate cel mai frumos oraș turistic al României, la Brașov, se lansa cea de-a șasea stație locală Digi24. Peste 250 de invitați au vrut să fie aproape de echipa Digi24 Brașov la lansare. Au aplaudat minute în șir și le-au urat jurnaliștilor Digi24 să își păstreze promisiunea, aceea de a aduce în casele telespectatorilor RCS&RDS numai știri corecte și imparțiale.

2013, anul promisiunilor

De un an de zile Digi24 își păstrează promisiunea și a reușit să se impună de piața televiziunilor de știri din România ca fiind locul unde se face jurnalism de calitate și unde derapajele editoriale nu își au locul.

Iar 2013 este anul marilor promisiuni, anul în care expansiunea Digi24 continuă cu deschiderea altor stații locale. Până atunci dorința de a fi întotdeauna în sprijinul telespectatorilor îi aduce pe jurnaliștii Digi24 în întreaga țară, într-o campanie fără egal, „Raport de țară”. 41 de săptămâni, 41 de județe și municipiul București, o echipă formată din sute de oameni, dezbateri în direct din toate capitalele județelor și o temă îndrăzneață, regionalizarea României, sunt ingredientele campaniei marca Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri