La Digi24, evenimentele nu au program

Data publicării:
01032013 20eveniment-52435

Am fost acolo când oameni consideraţi de neatins au fost condamnaţi definitiv şi am reuşit să vă arătăm cum se face legea în România, dincolo de uşile închise ale unei săli de judecată.

Nu am ezitat niciun moment să fim în mijlocul viscolului atunci când el a blocat jumătate de ţară şi nici să aducem mărturii importante ale ofiţerilor care au dejucat poate cele mai mari tentative de asasinate din istoria postdecembristă a României.

Să ajungi primul. Să transmiti informația rapid. Să informezi corect. Fapte și date, nu opinii și păreri prefabricate. Cine? Ce? Unde? Cind? De ce? Cum? Evenimentele nu au program, se întâmplă pur și simplu, iar primul test pentru noi a venit la numai cinci zile de la lansarea Digi24.

Un fapt este mai important decit un comentariu si noi va prezentam doar faptele. Un polițist înarmat intră într-un coafor din Bucuresti şi dezlănțuie un masacru. Jurnaliștii Digi24 sunt primii la fața locului. Două femei, printre care şi soţia agresorului mor pe loc. Alte şase persoane ajung la spital.

Am urmărit nu doar desfășurarea anchetei, ci mai ales deciziile care se impuneau să fie luate după tragedie. Am vrut să aflăm de la cei responsabili ce vor face pentru ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. Noi nu am facut din tragedie, spectacol ieftin.

București. Un incendiu devastator lasă zeci de oameni fără locuință. Digi24 transmite primele imagini în direct.

Piatra Neamț. O răfuială între clanuri este dusă la extrem si marcheaza poate cea mai importantă tentativă de asasinat din România ultimilor ani. Bucuresti. Fostul premier Adrian Năstase este condamnat. Cazul Nastase și desfășurarea evenimentelor au fost urmărite pas cu pas de Digi24.

Un parlamentar fuge de raspundere, de o decizie judecatoreasca. Cazul lui Mihail Boldea, un deputat român care-a fost dat în urmărire internaţională, a fost acoperit pe larg de reporterii Digi24. Explicaţiile autorităţilor, dezbaterile despre imunitatea aleşilor și mai ales informaţiile exclusive din anchetă au fost în direct la Digi24.

Înhumare sau incinerare? Dispariția regizorului Sergiu Nicolaescu provoacă o adevarată isterie națională, inflamată fără decență de televiziuni și ziare. În plină bălcăreală balcanică, Digi24 își face doar datoria de a informa. Fideli credinței noastre de a evita senzaționalul.

Timp de 365 de zile am acoperit toate evenimentele care au contat cu adevarat pentru tine.

Nu am apărat si nici nu am judecat pe nimeni. Am extras esenţialul din evenimente, am comprimat informaţia rapid, am pus-o în context si ne-am ghidat mereu după principiul relevanţei. Ce contează pentru tine? Ce este important sa stii? Informăm, nu exagerăm. La Digi24 nu vei vedea niciodată senzațional de dragul senzaționalului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri