Principiile noastre. De ce există Digi24?

Data publicării:
01032013 20m 20principii 20digi24-52334

Acum un an le-am spus românilor să ne privească și le-am promis o televiziune diferită. Acum le promitem românilor că vom privi spre ei și vom crea împreună o Românie diferită.

Timp de 365 de zile am dat la o parte nimicul, gratuitul, senzaționalul și ridicolul care au devenit rețete obligatorii pentru obținerea audienței.

După un an de jurnalism făcut cu responsabilitate, ne redefinim misiunea, viziunea și valorile. Identitatea. Adevărata putere a televiziunii constă în felul în care reușește să schimbe mentalități, să civilizeze discursul public, să promoveze adevărul comunicării.

Premieră în România. LIVE cu 42 de corespondenți

Proiectul nostru jurnalistic s-a bazat și se bazează pe etica profesională, onestitate, corectitudinea știrii, sinceritatea ca normă, respect pentru oameni. Pentru noi, informația nu este o marfă și nici un spectacol aranjat pentru raiting.

Știrile trăiesc și rămân în actualitate doar o zi, televiziunea naște uitare. Cinematograful însă naște amintiri. Emisiunile Digi24 îți oferă cultură în detrimentul subculturii.

Dincolo de criza economică, România se află într-o criză morală. Valorile se nasc greu, se păstrează și mai greu, iar promovarea lor se face lent. Avem ceva important de câștigat împreună.

VIRTUAL. Digi24 surprinde România

Aproape că ne-am uitat trecutul, iar prezentul ne îngrijorează. Viitorul este pariul nostru.

De ce există Digi24? Pentru că gândim la fel. Și ne dorim la fel de mult o țară din care copiii noștri să nu plece.

Digi24 îți prezintă actualitatea în direct, pentru ca tu să-ți alegi corect viitorul. Împreună construim ziua de mâine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri