SUA, Franța, Spania, Israel, Siria. Trimișii speciali ai Digi24 au fost acolo

Data publicării:
01022013 20m 20externe 20beta-52414

Marile puteri mondiale și România, o țară mică. Deciziile care se iau în cancelariile lumii, la Bruxelles, Berlin, Washington sau chiar la Moscova ne afectează viața de zi cu zi, mai mult decât credem.

Timp de un an, Digi24 a oferit informații și numai informații importante și corecte despre evoluția comunitatii mondiale, politica, diplomație, interese și bani, despre jucătorii grei de pe scena lumii, pentru că echipa Digi24 crede că numai informația deschide o altă perpectivă asupra lumii.

Alegerile prezidențiale din Franța. Un scrutin istoric pentru francezi și foarte important pentru economia și politica Uniunii Europene. Digi24 este singura televiziune din România care deplasează la Paris un car de televiziune, ca să transmită în direct și să aducă aproape de români tot ce este important in lume. Stânga sau dreapta? Francois Hollande sau Nicholas Sarkozy? Ce câștigă și ce pierd românii după alegerile din Franța? Și, mai ales, de ce trebuie să știe?

Statele Unite ale Americii. Alegeri istorice. Americanii hotărăsc cine va fi cel mai puternic om de pe planetă. O singură televiziune din România pornește în maratonul new-yorkez. Emil Hurezeanu și Raluca Lunculescu trasmit în direct din inima Americii, și asta pentru că cine este președintele Statelelor Unite este important și pentru noi, românii.

Europa. Criza economică se află la apogeu. Cuprinde agresiv Grecia și mai ales Spania, țara în care mii de români au căutat să-și îndeplinească un vis, aparent imposibil de realizat în țara în care s-au născut. Digi24, prin corespodentul special Ciprian Bălțoiu, transmite pentru cei de acasă situația tulbure în care se află și românii.

Războiul din Siria. O singură echipă de jurnaliști români reușește să intre într-o țară devastată de război civil, după ce luni de zile presă internațională nu a avut acces într-un spațiu contaminat de violență. Reporterul Bogdan Ocnaru și cameramanul Răzvan Dima trasmit din tabăra rebelilor și le arată românilor drama unor oameni care sunt gata să moară pentru democrație.

Israel. La granița cu Fâșia Gaza. O echipă Digi24 se află în mijlocul conflictului. Reporterul Laurențiu Rădulescu și cameramanul Claudiu Ristea transmit din linia întâi. Stau de vorbă mai ales cu românii stabiliți în sudul Israelului.

Momente memorabile

Dar lumea poate fi și frumoasă și plină de fast. Digi24 a transmis în direct Jubileul de diamant al reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron.

Momente memorabile pentru întreaga omenire. Președintele Barack Obama depune jurământul în fața poporului american. Digi24 a transmis în direct. Într-un decor demn de cei mai puternici țari, Vladimir Putin este învestit președinte pentru a treia oară. Digi24 a arăta fastul, mărirea, exercițiul de putere.

Digi24 rămâne fidel principiilor de a informa rapid și corect despre orice eveniment care contează, oriunde în lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri