Baia Mare. Primarul liberal îndeamnă alegătorii să nu voteze cu reprezentantul USL în Colegiul 1

Data publicării:
poza 20baia 20mare-37621

„Sunt profund dezamăgit de modul în care unii candidaţi la alegerile parlamentare înţeleg să îşi facă imagine, sperând să obţină pe ultima sută de metri capital electoral, folosindu-se fraudulos de logo-ul Municipiului Baia Mare, cele două inimi, dar şi de numele meu”, argumentează Cătălin Cherecheș.

„Am convingerea că voi, băimărenii, nu vă veţi lăsa păcăliţi de această încercare disperată şi veţi taxa nesimţirea şi lipsa de respect care ni s-a adus prin acest demers, de către candidatul liberal pe Colegiul 1 Camera Deputaților Baia Mare - Vest. Cum ar putea să ne reprezinte în Parlamentul României un individ care este în stare să încalce legea, dar este lipsit şi de bun simţ şi respect faţă de însemnele oraşului nostru, faţă de cetăţeni?”, acuză Cătălin Cherecheş.

„Cătălin Cherecheș pune suflet pentru USL. Cătălin Cherecheș pune suflet pentru Mircea Dolha”, scrie pe afișul electoral ce pare să-l fi deranjat pe primar. Afișul are pe post de siglă două inimi.

În replică, primarul spune că pune suflet pentru băimăreni, „în nici un caz nu pentru politicieni care urmăresc doar să ajungă în funcţii de demnitate publică pentru a obţine foloase personale ori pentru grupul politico-infracţional din care fac parte”.

Primarul îi îndeamnă pe locuitori să meargă la vot, dar să analizeze atent „cine merită şi cine nu” să ajungă vocea lor în Parlamentul României. „Nu putem risca să trimitem acolo indivizi care se folosesc de metode josnice pentru a obţine voturi în plus! Avem nevoie de oameni corecţi, oneşti, curaţi, cu o gândire europeană şi în nici un caz indivizi de joasă speţă, care se coboară la acest nivel la care se folosesc fraudulos de însemnele unui oraş, de numele şi prestigiul unui om curat, pentru a mai umbri mizeria care îi caracterizează”, continuă Cherecheș.

„Am încrederea că nu vă veţi lăsa păcăliţi de asemenea manevre şi veţi ştii să cântăriţi corect opţiunile pe care le aveţi”, conchide primarul în mesajul adresat băimărenilor.

Conflictul e mai vechi

Conflictul liberalului Cătălin Cherecheș cu Mircea Dolha, dar și cu alți liberali din conducerea partidului, precum Relu Fenechiu, e mai vechi. Într-un interviu pentru Digi24, Cătălin Cherecheș declara, la sfârșitul lunii octombrie, că este nemulțumit de candidații pe care partidul său i-a nominalizat pentru alegerile parlamentare.

„Am bucuria să văd că PSD şi-a nominalizat oameni potriviţi oameni capabili, dar din păcate, PNL nu a avut aceeaşi minte limpede”, a declarat Cătălin Cherecheș pentru Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri