Sari la conținut

EMOŢII PENTRU PARLAMENT. Vasile Blaga şi Elena Udrea aşteaptă redistribuirea

Șansele ca Vasile Blaga să intre în Parlamentul României sunt minime, chiar și după redistribuirea mandatelor și asta pentru că Alianța România Dreaptă, pe listele căruia a candidat, a obținut un scor mic, un procent de 21,87.

Conform numărătorii paralele PDL din 95% din secții, Vasile Blaga a obținut puțin peste 25% din voturi, în timp ce principalul contra-candidat, Matei Suciu, din partea USL a obținut aproximativ 53% din voturi.

M.R. Ungureanu ar putea rata Parlamentul

În Arad, județul care în legislatura trecută a dat șapte parlamentari din partea PDL, de data aceasta ARD va avea trei parlamentari, în urma redistribuirii.

Niciunul dintre liderii ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, respectiv Mihail Neamțu, nu a reușit să câștige colegiile.Fostul prim-ministru a obținut 33% din voturi și s-a clasat pe locul al doilea, în timp ce contra-candidatul său, Ovidiu Marian, a obținut 45% din voturi.Mihail Neamțu a obținut doar 30% din voturi, iar Flavius Măduță a obținut 51%, candidând de pe listele USL.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a câștigat de pe locul al doilea locul de senator din municipiul Suceava, cu aproximativ 24% din voturi. Și Elena Udrea ar putea intra în Parlament de pe locul al doilea, după ce a obținut un scor puțin sub 50% din voturi după contra-candidatul USL.

Pe aceeași temă

1944 – 1990 – 2004 - 2017

Nu este deloc o întâmplare că în avangarda noii lovituri de tip fesenist se află trei oameni de bază ai lui Ion Iliescu