Sanda Nicola: Dacă nu votăm, nu prea suntem îndreptățiți să ne plângem

Data publicării:
8122012 20sanda-37542

E alegerea noastră, e una foarte personală, care trebuie luată cu discernământ, duminică, în cabina de vot”.(Sanda Nicola, jurnalist Digi24).

Campania electorală s-a încheiat. Mâine este votul.

Singura televiziune de știri care emite full HD din România îi invită pe telespectatori să facă un exercițiu și să se gândească la puterea și importanța votului lor. Digi24 își îndeamnă telespectatorii să aleagă pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul lor. Pentru căDigi 24 este singura televiziune de știri fără partizanat politic, care nu este animată de dorința de a-i influența pe alegători și care nu își asumă niciun rol în bătălia politică de pe 9 decembrie.

Puteţi semnala probleme, situaţii, nereguli, prin SMS, la numărul de telefon 0770.24.24.24. SMS-urile vor fi primite de reporterii noștri, care vor investiga aspectele semnalate de dumneavoastră.

Așteptăm gândurile și opiniile dumneavoastră în legătură cu scrutinul de duminică și la adresa de e-maildigivox@digi24.ro, pe site-ul nostru,digi24.ro, completând formularul DigiVox, sau sunând la numărul de telefon 031 400 24 24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri