SCĂPARE ELECTORALĂ. O candidată a USL a uitat câți copii are

Data publicării:
2 2012electoral-36456

Intrată în bătălia pentru păstrarea fotoliului de deputat, Elena Udrea a făcut din copii un grup ţintă în campania electorală.

Fostul ministru al turismului se filmează înconjurată de copii, cărora le face numeroase promisiuni, iar apoi îşi postează filmuleţele pe youtube.

Un alt candidat ARD şi-a făcut clipul electoral cu o fetiţă de şase ani care dialoghează cu un steag.

Disperat după ce a pierdut preşedinţia consiliului Judeţean Dâmboviţa, fostul baron PDL Florin Popescu, nu are nicio problemă să-şi implice propriii copii în campania electorală. El a postat de Facebook două scrisori, în care cele două fetiţe îi roagă pe oameni să îl voteze pe tatăl lor.

Nici candidaţii USL nu sunt străini de implicarea copiilor în campanie. Presa locală a scris cum un candidat al Uniunii a împărţit treninguri elevilor în curtea unei şcoli din Deva.

Întâmplare amuzantă şi la Motru, unde o candidată a USL a uitat... câţi copii are. Deşi doamna are două fetiţe, pe pliantul său electoral scrie că are doar un copil.

De departe însă, cel mai interesant clip electoral este cel al UDMR. Cu scopul de a responsabiliza alegătorii, maghiarii îi sfătuiesc pe români să nu se lase influenţaţi de trucurile ieftine de campanie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri