Traian Igaș: PDL ar fi câștigat procente în plus cu vechile însemne

Data publicării:
igas 20ro 20jpg-37931

Vicepreşedintele PDL senatorulTraian Igaşa declarat, luni că PDL ar fi putut aduce rezultate mai bune la alegeri dacă participa singur, cu vechile însemne.

„Privind lucrurile pe termen scurt, cred ca PDL ar fi câştigat procente în plus dacă ar fi participat cu vechile însemne. Dacă discutăm pe termen lung, cred căARD este binevenită pentru consolidarea forţelor de dreapta. Sunt convins că de aici va reporni o construcţie solidă şi de perspectivă, iar nu peste mult timp va fi o forţă capabilă să guverneze pe un program de dreapta. În scurt timp, românii vor realiza ce înseamnă USL”, a spus Traian Igaş pentru MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că USL nu va fi capabilă în 2013 să asigure un trai mai bun, în condițiile actuale economice.

„Absorbţia fondurilor europene lasă de dorit, nu există o structură de buget pe 2013 şi nu se alocă fonduri pentru investiţii, motorul de dezvoltare nu va funcţiona”, a adăugat Traian Igaș.

Traian Igaş a candidat, duminică, pentru al doilea mandat de senator în judeţul Arad, iar potrivit rezultatelor parţiale ale BEJ el are 28,4 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul său Dorel Popa (USL) conduce cu 44,3 la sută, colegiul intrând la redistribuire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri