Vasile Blaga: „Scorul obținut este rezultatul unei munci deosebite”

Data publicării:
0912blaga-37789

Românii au fost la vot pe o vreme grea și au dat dovadă de civism. Scorul pe care l-am obținut a fost rezultatul unei munci deosebite, desfășurată în condiții speciale. În această perioadă, USL a dus o campanie de manipulare ieșită din comun, de mistificare a adevărului. Le mulțumesc colegilor mei și îi rog să stea până în ultima clipă în secțiile de vot, pentru că sunt convins că vom obține 20 la sută din mandatele viitorului Parlament. Promit că vom face ceea ce ne-am propus în campanie: vom apăra statul de drept, vom milita pentru o Românie europeană și justiție independentă”, a declarat liderul democrat-liberal.

Blaga a confundat alianțele: „ARD a dus o campanie de mistificare a adevărului”

La începutul discursului, președintele PDL a făcut o confuzie și și-a atacat, involuntar, propria alianță. „În această perioadă, ARD a dus o campanie de mistificare a adevărului, o campanie de manipulare ieșită din comun”. Blaga s-a corectat după ce colegii din sală i-au șoptit că este vorba de USL.

Nu este un rezultat triumfător, dar nici unul rusinoș. Este erzultatul pe care îl vedem ca pe un punct de plecare în reconstrucția Dreptei”, a declarat și Mihail Neamțu, co-președinte ARD.

Citește AICI rezultatul exit-poll-urilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri