Vasile Blaga: USL avea fonduri pentru reîntregirea salariilor, dar a dat bani la unii revoluționari

Data publicării:
04122012 20blaga 20bla 20bla-36866

Vasile Blaga nu consideră că argumentele Uniunii Social-Liberale privind returnarea diferenței de salariusunt capul de listă al alianței. El a spus că USL avea bani pentru acest lucru încă de la instalarea guvernului Ponta.

„USL avea toate fondurile pentru reîntregirea încă din iunie și aceste lucruri le-a anunțat prim-ministrul de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu. Aveau bani să-i dea pe toți odată, la Ministerul de Finanțe. Iată că nu i-au dat atunci pe toți, au dat în vară nouă procente, acum șapte, ca să dea niște bani la niște revoluționari care vor ieși pe 13 în stradă și să protesteze pentru desființarea DNA și ANI”, a spus Vasile Blaga.

Blaga: E o minciună că am scăzut pensiile

„Toată lumea ne impută că am tăiat pensiile. E adevărat, pentru 16 luni s-a introdus CAS-ul de 5,5% la pensiile între 750 de lei și 1.000 de lei, dar n-am tăiat nicio pensie.La peste 80% dintre cei care au fost militari, polițiști sau jandarmi, pensiile au crescut, la unii foarte mult. Adică la unii care au văzut hoți la televizor sau la alții care au avut fericita ocazie de a trece dintr-o funcție de profesor de istorie, dacă socrul a fost general de securitate, direct la colonel în armată, mă refer la domnul Dogaru, sigur că, acestor oameni care n-au avut nicio treabă cu sistemele, le-au scăzut pensiile. Despre asta discutăm. N-am văzut niciun polițist pe stradă care să nu dea mâna cu mine și să-mi mulțumească pentru recalculare”, a mai spus Vasile Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri