„100 de ani de viitor”. O nouă campanie jurnalistică la Digi24

Data actualizării: Data publicării:
cosmin campanie

Joi seară, începând cu ora 20:00, Digi24 dă startul călătoriei jurnalistice în căutarea proiectului de ţară pentru România secolului XXI.

Cosmin Prelipceanu şi invitaţii lui săi vă aşteaptă la o ediţie-eveniment: 100 DE ANI DE VIITOR, în deschiderea seriei de programe speciale pe care postul de televiziune Digi24 le-a pregătit pentru Anul Centenarului.

Invitații lui Cosmin Prelipceanu sunt: Manuel Stanescu, istoric; Bogdan Murgescu, istoric, profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti; Cristian Pîrvulescu, politolog; Cătălin Badiu,medic primar chirurgie cardiovasculară; Zeno Bogdănescu, arhitect; Gabriela Dima, învățătoare în cadrul programului „Teach for Romania”; Ionuț Panea, profesor de finanțe la Academia de Studii Economice din București; Carmen Uscatu, co-fondatorul Asociatiei „Dăruieşte Viaţă”.

Concluziile vor fi trase, de la ora 22:00, împreună cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Identitatea naţională şi forţa viziunii elitelor au dat forma şi conştiinţa României contemporane. În 2018 Romania are însă nevoie de noi resurse, care să se manifeste într-un proiect de ţară în acord cu obiectivele sale europene. Dar pentru că o naţiune care nu-şi cunoaşte şi nu-şi respectă trecutul, nu îşi poate construi viitorul, Digi24 începe o campanie de redescoperire a valorilor fundamentale ale naţiunii: 100 DE ANI DE VIITOR.

Materialele din această campanie le găsiți în secțiunea dedicată a site-ului: Centenar - 100 de ani de viitor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri