Sari la conținut

estiVALUL Digi | A fost o vară plină pe plaja Digi din Mamaia

Prima care a urcat pe scena Digi a fost Andreea Bănică. În cea de-a doua săptămână, Loredana a fost pe val, cu un public de peste 1.500 de oameni. „ A fost incredibil de frumos. Un public care a cântat de la început până la sfârşit şi cerul cu marea cu nisipul cu privirile lor s-au contopit şi a fost magic”, a spus Loredana.

Nici în a treia săptămână, plaja Digi nu a rămas fără artişti consacraţi. Smiley şi colegii lui de la HaHaHa Production au făcut un show electrizant. Iar frigul nu i-a alungat pe turişti de pe plaja Digi nici în al patrulea weekend. Peste o mie de oameni au venit atunci să cânte alături de Alex Velea şi gaşca lui. „Eu am simţit toată energia oamenilor. S-au distrat alături de noi, mai ales că a fost destul de frig afară, dar oamenii ne-au încălzit”, a spus Alex Velea.

Mandinga şi Randi au încins atmosfera la ultimul concert al verii de pe Plaja Digi din Mamaia. O mie de oameni au dansat şi au cântat alături de artiştii lor preferaţi vreme de două ore. „Super tare. După un drum atât de lung nu am putut decât să ne încărcăm de energie când am ajuns aici”, a spus Elena de la Mandinga.

Ne-am bucurat de Mandinga şi de toată gaşca de la Famous Production: Randy, Uddi, Nadir şi Jo. Săptămânile trecute au fost aici pe scena estiVALULUI Digi Andreea Bănică, Loredana. Toată gaşca de la HaHaHa Production, Smiley şi toţi nebunii de acolo”, au spus Liza şi Mădălina, VJ U TV şi Pro FM.

Peste 5.000 de turişti au luat parte, în total, la concertele de pe plaja estiVALULUI Digi. Pe lângă concerte, sporturi în aer liber, karaoke sub duş, selfie-uri sub apă sau popice, pe plaja Digi au fost organizate şi seri de film.