estiVALUL Digi. Alex Velea, concert incendiar pe Plaja Digi

Data publicării:
alex velea

Deși vremea la malul mării a fost neașteptat de rece pentru luna august, cei peste o mie de oameni care au venit la concertul susținut de Alex Velea pe plaja Digi au avut parte de o atmosferă incendiară.

“Sunt o mare fană a lui Alex Velea. E prima dată când îl văd”, a spus o fană.

„Alex Velea ne încălzeşte pe fiecare dintre noi cu muzica lui şi sperăm să dansăm până seara târziu, aici, la concert”, a spus şi un fan venit la concert.

Eu am simţit toată energia oamenilor. S-au distrat alături de noi, mai ales că a fost destul de frig afară, dar oamenii ne-au încălzit. S-au încălzit şi ei. Au cântat toate versurile pieselor. Suntem mulţumiţi, suntem fericiţi”, a spus şi Alex Velea.

Alături de Alex Velea, pe scena depe plaja Digi au mai urcat colegii artistului din Golden Boy Society: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Băiat Bun, Karie şi Boier Bibescu.

Foarte tare, foarte frumos, un public minunat. Ne-am distrat, ne-am bucurat, am cântat”, a spus Boier Bibescu.

Seria evenimentelor estivale marca Pro FM şi UTV continuă în weekend în Capitală şi, săptămâna viitoare, din nou la malul mării, la Mamaia.

Nu uitaţi că, duminică, avem o bătaie cu apă, o super-bătaie cu apă, cum v-a obişnuit deja Pro FM. O să se întâmple în Parcul Lumea Copiilor, unde, bineînţeles, o să fie toţi DJ-ii Pro FM, o să avem super-concerte pentru voi. O să se mixeze acolo, o să prezinte şi colegul George Vintilă şi, dup-aia, week-end-ul viitor. Sâmbătă, da, încheiem luna august cu Summer Live Session by UTV & PRO FM cu un super-show live Mandinga, Randi şi Famous Production, toată gaşca lui”, au spus Mihaela şi Marius, VJ UTV.

Până la concertul de săptămâna viitoare, pe turişti îi aşteaptă multe alte activităţi şi surprize pe Plaja Digi.

Din acest weekend, şi vremea se va îndrepta, aşa că va fi distracţie pe cinste.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri