Sari la conținut

estiVALUL Digi | Vacanţa în cel mai mare complex balnear din Europa

Și la munte este frumos şi puţin mai răcoare. La Stâna de Vale sunt 23 de grade. După-amiază pe arii restrânse îşi vor face apariţia şi câteva ploi de scurte durată, cu tunete, fulgere şi vânt intens.

Dacă nu aveţi încă planuri pentru vacanţa de vară, dar vă gândiţi la plajă, piscine cu apă termală, verdeaţă, dar şi coborâri spectaculoase pe tobogane, vă invităm la Hajduszoboszlo, în Ungaria. Aflat la doar 65 de kilometri de Oradea, complexul balnear este cel mai mare din Europa, cu zeci de piscine întinse pe o suprafață de 30 de hectare.

Cine ajunge la Hajduszoboszlo, fie că o face pentru tratament, fie pentru distracție, nu se poate plictisi.

Pentru că este foarte aproape de graniţă, românii sunt ca le ai acasă la Hajduszoboszlo, mai ales acum, în perioada concediilor și vacanțelor de vară.

Și cum vecinii noștri maghiari chiar țin la deviza „clientul nostru, stăpânul nostru”, la numeroasele restaurante din complex meniurile sunt pe toate gusturile...naționale.

Jakob Gabor, administratorul unui restaurant: „Meniul este în patru limbi: română, poloneză, germană şi slovacă. Avem colegi care vorbesc perfect patru limbi”.

Cazare la preţuri accesibile gasiţi foarte aproape de complex. Patru nopţi de cazare cu demipensiune costă în jur de 150 de euro de persoană. Pentru a ajunge la Hajduszoboszlo ieşiţi din ţară prin Vama Borş, ţineţi drumul spre Debreţin şi urmăriţi indicatoarele.