Sari la conținut

estiVALUL Digi | Water blob, noua distracție acvatică

Vremea

Vremea se menţine în continuare caldă şi frumoasă. La malul mării, se vor atinge astăzi, 28 de grade la umbră, norii vor fi puţini iar apa mării va fi perfectă, cu aproximativ 23 de grade Celsius. La munte, în schimb, se mai răcoreşte puţin, în Poiana Braşov, de exemplu, vor fi maxime în jur de 25, 26 de grade Celsius şi nu este exclus să apară şi câteva ploi de vară cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Recomandare

Water blob este un sport nu foarte cunoscut în România, dar extrem de atrăgător pentru tinerii iubitori de apă şi de senzaţii tari. De ce aveţi nevoie? O pernă mare cu aer, o mână de tineri curajoşi şi un lac pe care să se dezlănţuie distracţia. Curajoşii au încercat acest sport pe lacul Tarniţa, din Cluj.

La jumătate de oră de Cluj-Napoca se află lacul de acumulare Tarniţa, situat între localităţile Râşca, Mărişel şi Gilău din judeţul Cluj. Pentru a ajunge aici, trebuie să urmaţi drumul european 60, de la Cluj până la Gilau, iar aici se coteşte la stânga înspre Mărişel. Distanţa de străbătut este de 30 de kilometri.

Acolo, pe lângă peisajul superb afişat de natură, ne-a atras atenţia o bucată mare de material ce semăna cu o muşama. Curioşi din fire, am vrut să aflăm ce este minunăţia care încet, încet se umfla sub ochii noştri. Era un water blob, care odată umflat a fost ancorat de doi copaci care păreau de încredere. Distracția a început în cel mai scurt timp, spre amuzamentul celor care stăteau pe margine şi priveau.

Agenda zilei

21-23 iulie 2015 – Brăila - Festivalul Internațional de Folclor „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”

Așteptăm să ne trimiteţi poveștile voastre, însoțite de FOTOGRAFII și FILME, din locurile pe care le-ați vizitat și considerați că merită să fie promovate pe pagina noastră de Facebook, prin aplicaţia DigiVOX  sau direct pe e-mail estival@digi24.ro.