EURO 2016 | Islanda - Ungaria 1 - 1

Data publicării:
ungaria islanda 2 1

 

 

Min. 90+5 - FINAL DE MECI! Ungaria şi Islanda au încheiat la egalitate, scor 1-1, şi rămân neînvinse în grupa F de la Euro 2016

Min. 90+1 - Cartonaş galben primit şi de A. Nagy.

Min. 88 - Maghiarii au egalat cu trei minute înainte de final, datorită autogolului lui Saevarsson, care a trimis în propria poartă o centrare a lui Nikolic, de pe partea dreaptă.

Min. 85 - A treia modificare şi în echipa Ungariei. Szalai i-a luat locul lui Juhasz.

Min. 84 - Ultima schimbare la islandezi. Veteranul Gudjohnsen a intrat în locul lui Sigthorsson.

Min. 83 - Kleinheisler primeşte la rândul său cartonaşul galben.

Min. 81 - Primul galben pentru un jucător al Ungariei. L-a primit Kadar.

Min. 77 - Cartonaş calben şi pentru Saevarsson. Nordicii au primit toate avertismentele acordate în acest meci.

Min. 74 - Cartonaş galben primit de Finnbogason.

Min. 69- A doua modificare la islandezi. Finnbogason a intrat în locul lui Bodvarsson.

Min. 67- Două schimbări în echipa Ungariei. Au ieşit Stieber şi Priskin, au intrat Nikolic şi Bode.

Min. 66 - Primul şut pe poartă al maghiarilor. Dzsudzsak a executat periculos o lovitură liberă, iar Halldorsson a prins cu ceva emoţii.

Min. 66 - Schimbare la islandezi. Gunnarsson, accidentat, i-a lăsat locul lui Hallfredsson.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 – PAUZĂ! Islanda conduce cu 1-0, graţie golului marcat din penalty de Gylfi Sigurdsson

Min. 42 - Gudmundsson primeşte primul cartonaş galben al meciului.

Min. 39 - GOOOOOL, 1-0 Islanda! Gylfi Sigurdsson a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă şi a deschi scorul pentru nordici.

Min. 38 - PENALTY ISLANDA! După o greşeală a lui Kiraly, care a scăpat mingea în urma loviturii de colţ, şi câteva secunde confuze în careul maghiarilor, Sergei Karasev a dictat penalty în favoarea islandezilor, după un presupus fault asupra lui Gunnarsson.

Min. 38 - O nouă greşeală în apărarea maghiarilor, de această dată a lui Guzmics, Sigthorsson a ajuns în poziţie foarte bună, dar şutul său a fost respins în corner în ultimul moment.

Min. 34 - OCAZIE UNGARIA! Kleinheisler a tras cu piciorul stâng la colţul lung, dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Halldorsson.

Min. 31 - OCAZIE MARE ISLANDA! Gudmundsson a profitat de o greşeală uriaşă a lui Kadar şi a rămas singur cu Kiraly, însă şutul său cu piciorul stâng a fost prea slab pentru a-l învinge pe veteranul din poarta Ungariei.

Min. 20- Maghiarii sunt prezenţi mai mult în jumătatea adversă, dar fără să creeze pericol la poarta lui Halldorsson. Deocamdată, islanezii se mulţumesc să se apere atent şi să încerce să lovească pe contraatac.

Min. 9 - Bodvarsson a trimis cu capul peste poartă din mijlocul careului, după o aruncare de la margine şi o prelungire tot cu capul a unui coleg. Prima şansă importantă a partidei.

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut islandezilor.

UPDATE 18:28 - Din câte se pare, incidentele au fost produse de fanii maghiari, care s-au luat la bătaie cu forţele de ordine de pe stadion.

UPDATE 18:25 - Incidente pe Stade Velodrome, înainte de startul partidei. Potrivit AFP, au exitat bătăi în tribunele arenei din Marsilia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ECHIPELE DE START

Islanda: Halldorsson - Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, B. Bjarnason - Sigthorsson, Bodvarsson

Rezerve: Kristinsson, Jonsson - Hauksson, Hermannsson, Ingason, Finnbogason, Sigurjonsson, E. Bjarnason, Magnusson, Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen

Antrenor: Lars Lagerback

Ungaria: Kiraly - Lang, Guzmics, Juhasz, Kadar - Gera - Dzsudzsak, Nagy, Kleinheisler, Stieber - Priskin

Rezerve: Dibusz, Gulacsi - Korhut, Fiola, Elek, Szalai, Nemeth, Bode, Lovrencsics, Pinter, Nikolic, Bese

Antrenor: Bernd Storck


Ungaria a câștigat clar ultimul duel direct cu Islanda, scor 4-0 (2011), meci în care Dzsudzsak, anunțat titular și sâmbătă, s-a numărat printre marcatori. Datele problemei s-au schimbat însă de atunci, iar Islanda a devenit o echipă bună a Europei, dovadă și remiza din primul meci de la Euro 2016, 1-1 cu Portugalia.

Cu o populație de doar 330.000 de locuitori, Islanda este cea mai mică națiune care a ajuns la un turneu final major.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri