Franţa - Islanda, 5-2. Islandezii au înscris mai mult decât un gol de onoare

Data publicării:
franta victorie uefa

 

MIN: 84 - GOOOOOL ISLANDA: 5-2, BJARNASON. Mijlocașul nordicilor a mai înscris un gol pentru naționala sa, cu o lovitură de cap, cu toată opoziția lui Evra. Lloris nu a avut ce face și a scos balonul din plasă. 

Min. 80 - ULTIMA SCHIMBARE FRANȚA. A ieșit Payet, a intrat KINGSLEY COMAN

Min. 75 – CG UMTITI pentru un fault comis la mijlocul terenului asupra lui Gudmundsson.

Min. 72 - A DOUA SCHIMBARE FRANȚA. A ieșit Koscielny, a intrat MANGALA

Min. 70 - Contraatac rapid al francezilor, Sissoko l-a deschis excelent pe Payet pe dreapta, acesta a înaintat, a intrat în careu, dar în loc să-i paseze lui Sissoko, aflat liber în centrul careului, a reluat pe colțul scurt și islandezii au acordat corner. 

Min. 63 - OCAZIE ISLANDA. Ingason a fost aproape de a marca un gol pe care nu l-ar fi uitat niciodată, dar Lloris a avut un reflex uluitor.

MIN. 58 GOOOOL FRANŢA: 5 -1 Înscrie Giroud

MIN. 56 - GOOOOOL ISLANDA: 4-1, SIGTHORSSON. Atacantul celor de la Nantes a reluat foarte bine, fără preluare, din careul mic, după o centrare foarte bună a lui Sigurdsson.

Min. 50 - Orice accelerare a francezilor în jumătatea de teren, dar mai ales în careul islandezilor provoacă panică. La fel s-a întâmplat și la faza aceasta, doar că șutul lui Payet, de pe linia careului de 16 metri a trecut peste transversală. Faza a plecat de la Griezmann, de pe stânga.

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 45+1 - PAUZĂ

MIN: 45 - GOOOOOL FRANȚA: 4-0, GRIEZMANN. Jucătorul lui Atletico Madrid, excelent lansat în adâncime de Giroud, a scăpat singur cu Halldorsson, pe care l-a executat mai apoi cu un lob de mare efect.

MIN. 43 - GOOOOOL FRANȚA: 3-0, PAYET. Dimitri a marcat cu un șut cu stângul de la marginea careului de 16 metri.

Min. 42 - Sigthorsson a centrat periculos de pe stânga, dar Lloris a fost atent și a reținut, chiar dacă a făcut-o cu ceva emoții.

Min. 39 - Frumoasă acțiune a lui Payet, acesta l-a întors elegant pe Saevarsson, după care a centrat la marginea careului de unde Matuidi a încercat o reluare din prima, însă a lovit defectuos balonul, care s-a dus pe lângă poartă.

Min. 38- Suporterii islandezi sunt la înălțime. Nu sunt deloc afectați de scorul de pe tabelă, ba chiar au intrat în jocul gazdelor: fac valuri și cântă neîntrerupt.

Min. 30 - Încă din start, Franța i-a oferit Islandei oportunitatea de a ataca. Acest fapt i-a cam încurcat pe elevii lui Lagerback, care nu se așteptau la o astfel de strategie din partea lui Deschamps.

Min. 25 - OCAZIE ISLANDA. Bodvarsson a reluat periculos din interiorul careului francezilor, după un aut bătut excepțional de la margine de Gunnarsson

Min. 19. GOOOOL FRANŢA: 2-0, POGBA înscrie

Min. 12 - GOOOOOL FRANȚA: 1-0, GIROUD. Atacantul francez a marcat cu stângul, din interiorul careului, la colțul lung.

Min. 6 - Francezii n-au întârziat mult și au replicat prin ”coșmarul” României, Dimitri Payet, care a șutat dar Haldorsson a prins în doi timpi.

Min. 3 - Primul șut pe spațiul porții le-a aparținut islandezilor. Sigurdsson a șutat din întoarcere, de undeva de pe linia punctului cu var, cu dreptul, dar nu suficient de tare sau plasat pentru a-l învinge pe Lloris.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut francezilor. 

ACTUALIZARE 21.50. Este pentru prima dată în istoria unui Campionat European când o formație, Islanda, folosește în cinci meciuri la rând aceeași formulă de start.

Cei doi antrenori au anunţat echipele de start:

Franţa

Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Matuidi, Sissoko - Griezmann, Pogba, Payet - Giroud

Islanda

Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson - Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason - Bodvarsson, Sigthorsson

Sursa Digisport.ro

FOTO uefa.com

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri