Semifinalele de la EURO 2016: Portugalia - Țara Galilor și Germania - Franța

Data publicării:
GettyImages-544143248

 

Foto: Gulliver/GettyImages

Echipa naţională a Portugaliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Franţa, după ce a învins, joi, la Marsilia, cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, reprezentativa Poloniei, în sferturile de finală ale competiţiei.

La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Polonezii au deschis scorul prin Lewandowski, în minutul 2, portughezii reuşind egalarea prin Renato Sanches, în minutul 33.

La loviturile de departajare pentru portughezi au marcat Ronaldo, Renato Sanches, Moutinho, Nani şi Quaresma. Pentru polonezi au înscris Lewandowski, Milik şi Glik, iar Blaszczykowski a ratat.

Reprezentativa Ţării Galilor s-a calificat în premieră în semifinalele Campionatului European, după ce a învins, vineri, la Lille, cu scorul de 3-1 (1-1), selecţionata Belgiei, în sferturile competiţiei.

Pentru Ţara Galilor au marcat A. Williams '30, Robson-Kanu '55 şi Vokes '86, iar pentru Belgia a înscris Nainggolan '13.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în semifinalele Euro 2016, după ce a trecut la loviturile de departajare, scor, 6-5 de selecţionata Italiei, în sferturile de finală de la Bordeaux.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor 30 de minute de prelungiri scorul a fost egal, 1-1.

Germania a deschis scorul prin Mesut Ozil, în minutul 65, iar Italia a egalat prin Leonardo Bonucci, din penalti, în minutul 78.

La loviturile de departajare pentru Italia au transformat Insigne, Barzagli, Giaccherini, Parolo, De Sciglio, iar  Zaza, Pelle, Bonucci şi Darmian au ratat.

Pentru Germania au marcat Kroos, Draxler, Hummels, Kimmich, Boateng şi Hector, iar Muller, Ozil şi Schweinsteiger au ratat.

Echipa naţională a Franţei s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce a învins, duminică, pe Stade de France din Saint-Denis, cu scorul de 5-2 (4-0), reprezentativa Islandei, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Golurile francezilor au fost marcate de Giroud '12, '59, Pogba '20, Payet '43 şi Griezmann '45, în timp ce pentru islandezi au înscris Sigthorsson '56 şi B. Bjarnason '84.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri