Suporteri spanioli opriţi să intre pe stadion

Data publicării:
suporteri spania 2

 

Suporterii au provocat probleme şi la partida Cehia - Croaţia, care a fost întreruptă în minutul 86. Din zona galeriei croate au fost aruncate spre teren obiecte, inclusiv fumigene. Este, în acelaşi timp, şi o problemă de securitate. Fumigenele fac parte din lunga listă a obiectelor interzise pe stadioanele Campionatului European de Fotbal şi ar fi trebuit confiscate la controlul de securitate.

Ante Cacic, antrenorul Croaţiei, spune că suporterii care au provocat incidente sunt „terorişti ai sportului, scrie L'Equipe.

Îi numesc huligani. Aceştia nu sunt suporteri, locul lor nu este pe stadion. Spun aceasta chiar dacă o parte a presei din Croaţia nu este de acord cu felul în care văd eu lucrurile. Aceştia sunt terorişti ai sportului”, a declarat Ante Cacic.

Tot din cauza suporterilor, nivelul de risc al partidei Rusia - Ţara Galilor, care se va disputa luni, la Toulouse, a fost ridicat de la 3 la 4. Este primul meci care ajunge la nivelul maxim de risc. Suporterii ruşi au provocat numeroase incidente violente la precedentele partide ale echipei lor. După confruntările de pe stadion şi dinafar lui, la partida cu Anglia, 20 de membri ai galeriei ruse au fost expulzaţi din Franţa şi alţi 3 au fost arestaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri