VIDEO. Cele mai spectaculoase momente ale partidei România – Ucraina 3-4, scor final

Data publicării:
romania

MECIUL SE ÎNCHEIE CU VICTORIA UCRAINEI

GOL România. Stanciu înscrie în minutul 85, cu un șut din afara careului. 

GOL România. Alibec reduce din diferență, dintr-o lovitură liberă din afara careului, cu largul concurs al lui Piatov.

GOL Ucraina. Yarmolenko profită de o greșeală de amator a lui Maxim, intră în careu, îl driblează pe Chiricheș și trimite pe lângă Tătărușanu.  

GOL Ucraina. Konoplianka duce scorul la 3 - 1.

GOL Ucraina. Zinchenko duce Ucraina în avantaj.

GOL Ucraina. Zozulya egalează și prima repriză se încheie.  

GOL România. Torje deschide scorul, în minutul 23.


Potrivit digisport.ro, echipa de start a României este următoarea: Tătăruşanu - Măţel, Chiricheş, Grigorie, Filip - Pintilii, Prepeliţă - Torje, Sânmărtean, Stancu – Keşeru.

Daniel Isăilă, unul din secunzii lui Anghel Iordănescu, a declarat, într-o conferință de presă, că pentru jucătorii convocați în lotul lărgit din stagiul din Italia meciul cu Ucraina este ultima șansă de a prinde un loc pe lista celor 23 de fotbaliști care vor face deplasarea în Franța.

„Ne-am pregătit bine în acest stagiu, chiar dacă am întâmpinat dificultăți, cum ar fi venirea jucătorilor în etape, pentru că au încheiat competițiile la date diferite. Am avut un prim joc, cu Congo, cu o repriză foarte bună și cu una în care am scăzut, în care am avut probleme. Dar e normal în această perioadă de pregătire. Urmează Ucraina, mâine, un adversar puternic, pe care vrem să-l învingem și să facem un rezultat foarte bun. Nu putem spune că cei care vor juca împotriva Ucrainei sunt echipa de bază. Trebuie să ținem cont de perioada de pregătire în care se află fiecare dintre jucători, gradul de oboseală, faptul că nea Puiu trebuie să se edifice asupra lotului de 23 de jucători. I-am văzut cum s-au pregătit, s-au pregătit foarte bine, îi cunoaștem, le cunoaștem potențialul, dar asta e viața, sportul e o competiție continuă. Din păcate, numai 23 vor face parte din lotul final”, a spus Daniel Isăilă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri