Sari la conținut

Gafa de la Oscar 2017 amintește de cea de la Miss Universe 2015

Un precedent celebru al unei gafe de o asemenea anvergură, ca cea de anul acesta de la Oscar 2017, a fost la finala Miss Universe de acum doi ani. Atunci, prezentatorul galei a anunţat că Miss Columbia este noua Miss Universe, dar a revenit, după câteva minute, timp în care tânăra columbiancă fusese felicitată şi avea şi coroana pe cap.

În 2015, Steve Harvey a anunţat altă Miss Universe: „Miss Universe 2015 este.... Columbia!! ăăă... Trebuie să îmi cer scuze. Prima finalistă este Columbia... Miss Universe 2015 este Filipine!”

Pentru cinefili a fost noaptea magică a decernării premiilor Oscar. Gala a fost transmisă, pentru al treilea an la rând, de Digi24 si Digi Film.  Musicalul „La La Land" a luat cele mai multe premii - șase, după ce a avut nu mai puțin de 14 nominalizări. Ceremonia a fost marcată însă de o gafă fără precedent: după ce s-a anunțat că „La La Land” a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film, organizatorii au revenit: „Moonlight” este, de fapt, câștigătorul de anul acesta.