Sari la conținut

Moda de la Oscaruri, în atenţia criticilor

Tot timpul ne aşteptăm la lucruri măreţe pe covorul roşu de la Oscar, atunci când vine vorba de modă. Este ca un Super Bowl pentru modă”, a declarat criticul de modă, Sam Saboura.

Criticii de modă se aşteaptă la ceva îndrăzneţ atât din partea vedetelor, cât şi a designerilor, mai ales că la galele de până acum, ţinutele au fost „cuminţi".

Acum este momentul să intre în joc piesele importante - rochiile haute couture. Săptămânile Modei de la Milano, New York şi Londra sunt pe sfârşite. Ne aşteptăm la ceva dramatic, rochii ample cu mult volum şi ţinute foarte feminine, stânse pe talie, cu volane, aşa cum sunt tendinţele acum”, a adăugat criticul de modă.

Criticii nu se vor uita doar la cum sunt îmbrăcate doamnele, ci şi la ce ţinute vor purta domnii. Leonardo DiCaprio este favorit şi pe covorul roşu.

Leo este foarte clasic când vine vorba de modă. Foarte sofisticat, foarte Robert Redford. Se inspiră din moda veche atunci când se îmbracă. Alege de obicei un papion clasic, un smoking auster”, a spus Sam Saboura.

Citiți și: 
OSCAR 2016 | Începe numărătoarea inversă. Decernarea premiilor, în această noapte, în direct, la Digi24 și Digi Film
Predicțiile lui Cristian Tudor Popescu pentru Oscaruri
OSCAR 2016 | Opt pelicule, un singur câștigător la categoria „cel mai bun fillm”
OSCAR 2016 | Cine va fi cel mai bun regizor?
OSCAR 2016 | O competiție plină de controverse 

Alte știri despre premiile Oscar găsiți aici.


Gala premiilor Oscar va fi transmisă în direct pe Digi24 şi DigiFilm în noaptea dintre 28 şi 29 februarie.

Gala Oscar 2016 poate fi urmărită şi în limba originală, engleză. Pentru aceasta urmaţi paşii de mai jos:

1.Comutaţi televizorul pe canalul Digi24 sau Digi Film;

2. Apoi selectati pista audio dorită din butonul intitulat "Audio" de pe telecomanda sau navigând în meniul televizorului dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă;

3. Alegeti varianta Engleză şi veţi putea urmări Gala Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală din cablu şi satelit. Această opțiune nu este valabilă pentru transmisia analogică din cablu.