Sari la conținut

Momente bizare la ceremoniile de decernare a premiilor Oscar

Deşi fiecare aspect al celebrei gale este repetat la infinit, uneori momentele bizare pun stăpânire pe Oscaruri.

De exemplu, actorul David Niven a fost întrerupt, pe scenă, de apariţia unui bărbat gol. Individul a fugit prin faţa lui Niven când acesta o prezenta pe Elizabeth Taylor, la cea de-a 46-a gală a Oscarurilor, în anul 1974.

Nici câştigătorii nu se lasă mai prejos şi oferă clipe de neuitat. După ce a primit Oscarul pentru rolul din filmul "City Slickers", Jack Palance, pe atunci în vârstă de 73 de ani, a decis că este momentul perfect să le arate tuturor că este un om puternic. Aşa că în mijlocul discursului s-a apucat să facă flotări.

Cu un an mai devreme, în 1991, Joe Pesci plecase acasă cu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru  filmul „Goodfellas”.

„E o onoare. Mulțumesc”. Atât a spus actorul. Discursul a rămas în istorie pentru lungimea sa... 

Cea de-a 89-a ediție a Galei Premiilor Oscar este transmisă în direct de la Los Angeles pe 26 februarie şi poate fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi24 şi Digi Film.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 02:00 şi până în jurul orei 07:00.