Sari la conținut

Noul copil minune de la Hollywood. Criticii îl văd pe Jacob Trembley ca pe noul Leonardo DiCaprio

Jacob Trembley are doar nouă ani şi s-a făcut remarcat după rolul din „Room”, unul dintre filmele nominalizate la categoria cea mai bună peliculă la Oscar. Criticii de la Hollywood îl văd deja ca pe noul Leonardo DiCaprio.

Critics Choice Awards l-a desemnat anul acesta pe Jacob Tremblay cel mai bun tânăr actor de la Hollywood. Premiul vine după interpretarea acestuia în "Room", unul dintre cele mai bune filme ale anului trecut. Discursul actorului de doar nouă ani a fost memorabil: „Ce mişto! E cel mai important moment din viaţa mea. Aş vrea să le mulţumesc în primul rând tuturor criticilor care m-au votat. Cred că a fost foarte dificil având în vedere câţi actori importanţi au fost nominalizaţi la această categorie. Aş vrea să mulţumesc şi echipei "Room". Leny, Brie, Emma şi toturor celorlalţi producători. Premiul ăsta nu e doar pentru mine, ci şi pentru voi. Le mulţumesc şi părinţilor mei. Îi iubesc foarte mult!”

Nu a durat mult până când mari producători şi actori de la Hollywood l-au remarcat pe Jacob şi l-au felicitat pentru rolul său din filmul "Room". Sylvester Stallone, Sharone Stone sau chiar Leonardo DiCaprio s-au declarat deja fani ai micuţului actor. Prima întâlnire dintre Jacob şi idolul său, Leonardo DiCaprio, a avut loc la Globurile de Aur.

 

Jacob Trembley: „L-am observat pe Leonardo DiCaprio chiar pe scaunul din spatele nostru şi m-am dus direct la el, dar era o coadă imensă de oameni care îşi doreau să-l cunoască. Am profitat, însă, de faptul că sunt un puşti şi n-am mai stat la coadă”.

Popularitatea lui Jacob a crescut enorm după apariţiile pe covorul roşu şi după ce acesta a început să posteze fotografii cu el şi vedetele sale preferate pe Instagram. Contul său de socializare este urmărit acum de peste 250.000 de oameni din întreaba lume şi primeşte zilnic mii de mesaje şi like-uri.

„Mi-am dorit să joc în filme de când aveam cinci ani. Atunci am jucat pentru prima dată într-un film, în Smurf 2... şi părinţii mei m-au întrebat dacă vreau să joc în filme şi am zis da”, povesteşte micul actor.

Părinţii lui Jacob nu au, însă, nicio legătură cu lumea show-businessului. Tatăl său este detectiv, iar mama casnică. Singurul membru al familiei sale care este deja obişnuit cu lumina reflectoarelor este sora sa mai mare, Emma. Aceasta a jucat deja alături de actori celebri de la Hollywood, cum ar fi Robert Downey Jr sau Matt Damon. Noul copil minune al Hollywood-ului are, însă, planuri mult mai mari decât sora sa: „Îmi place să scriu pentru că atunci când voi fi mare am să fiu scenarist şi producător. (Ai deja idei? Ai început să scrii?) Da, dar nu cred că ar trebui să ţi le spun pentru că nu vreau să vină vreun Steven Spielberg sau J.J Abrams să facă milioane de dolari după ideile mele”.