OSCAR. Cel mai dorit trofeu din industria filmului, un blestem pentru multe dintre actrițele care l-au câștigat

Data actualizării: Data publicării:
blestem actrite

blestem actrite

O statuetă Oscar este în general motiv de mare bucurie pentru persoana care o primeşte. Pentru actriţele de la categoria cel mai bun rol principal, trofeul s-a dovedit de multe ori a fi... un blestem. Cel puțin asta susține presa de peste ocean. Jurnaliștii străini au constatat că multe actriţe premiate au fost înşelate de parteneri sau au divorţat la puţin timp după ce au plecat acasă cu statueta.

Prima victimă a fost Claudette Colbert, premiată în anul 1935 pentru rolul din „It Happened One Night”. Aceasta a divorțat la doar câteva luni după ce a câștigat premiul Oscar. Se pare ca soțul ei nu a acceptat faptul că are o partenera de succes. Au urmat Bette Davis, Joan Crawford, Barbra Streisand şi Jane Fonda.

Lista norocoaselor ghinioniste a fost completată în ultimii ani de Julia Roberts, Halle Berry, Charlize Theron, Kate Winslet, Reese Witherspoon, Sandra Bullock şi Jennifer Lawrence. 


Cea de-a 89-a ediție a Galei Premiilor Oscar este transmisă în direct de la Los Angeles pe 26 februarie şi poate fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi24 şi Digi Film.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 02:00 şi până în jurul orei 06:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri