Oscar 2016 | Moda de la Oscaruri, în atenţia criticilor

Data publicării:
Premii Oscar GettyImages-139778756

Sam Saboura, critic de modă: „Tot timpul ne aşteptăm la lucruri măreţe pe covorul roşu de la Oscar, atunci când vine vorba de modă. Este ca un Super Bowl pentru modă.”

Criticii de modă se aşteaptă la ceva îndrăzneţ atât din partea vedetelor, cât şi a designerilor, mai ales că la galele de până acum, ţinutele au fost cuminţi.

Sam Saboura, critic de modă: „Acum este momentul să intre în joc piesele importante - rochiile haute couture. Săptămânile Modei de la Milano, New York şi Londra sunt pe sfârşite. Ne aşteptăm la ceva dramatic, rochii ample cu mult volum şi ţinute foarte feminine, stânse pe talie, cu volane, aşa cum sunt tendinţele acum.”

Dar criticii nu se vor uita doar la cum sunt îmbrăcate doamnele, ci şi la ce ţinute vor purta domnii. Leonardo DiCaprio este favorit şi pe covorul roşu.

Sam Saboura, critic de modă: „Leo este foarte clasic când vine vorba de modă. Foarte sofisticat, foarte Robert Redford. Se inspiră din moda veche atunci când se îmbracă. Alege de obicei un papion clasic, un smoking auster.”

Gala premiilor Oscar va fi transmisă în direct pe Digi24 şi DigiFilm în noapte dintre 28 şi 29 februarie.


Gala Premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 88 a ediţie, este transmisă în direct de la Los Angeles, în noaptea de 28 spre 29 februarie.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Chris Rock sunt transmise în direct, în exclusivitate în România, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 01.20 noaptea şi până în jurul orei 7 dimineaţa, ora României.

Iubitorii de film se vor bucura de o transmisie live, fără pauze, în afara celor de la ceremonia din Los Angeles. Și în acest an, gazdele transmisiei vor fi criticul de film Irina Margareta Nistor și jurnalista Digi24 Oana Zamfir.

Gala premiilor Oscar, transmisă în exclusivitate în România de Digi24 și Digi Film, va putea fi urmărită cu traducere sau sunet original.

Votează-ți favoriții la Premiile Oscar® 2016 și câștigă unul din cele trei sisteme Home Cinema! Dacă favoriții tăi iau Oscarul acasă, vei intra automat în tragerile la sorți pentru câștigarea premiilor! Te poți înscrie în concurs în perioada 22 februarie, ora 09:00 și până la 28 februarie, ora 23:00, prin una din următoarele medii: http://www.digi-film.ro/contests/oscar-2016 sau http://www.digi24.ro/concursuri/oscar2016/.

Luni, 29 februarie 2016, toți participanții care au răspuns corect la minimum o întrebare, vor fi incluși în tragerea la sorți pentru 3 sisteme Home Cinema.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri